Bliv rådgiver i Aarhus Retshjælp

Hvis du er interesseret i yde rådgivning i Aarhus Retshjælp, kan du sende din ansøgning via vores ansøgningsformular.

Retshjælpen har ca. 15 rådgivere tilknyttet. Desuden er der tilknyttet sekretærer, supervisorer og daglige ledere.

Rådgiverne bliver tilknyttet en bestemt ugedag på en af vores åbningsdage. Der vil typisk ske ændring af disse ugedage ca. hvert halve år i forbindelse med semesterstart.

Rådgiverne sidder sammen to og to, og har en ugentlig vagt på ca. 4 timer. Rådgiverne er under tæt supervision af en supervisor eller de daglige ledere.

Som ny rådgiver sidder man sammen med en mere erfaren rådgiver, så man lærer retshjælpens procedurer og arbejdsgange.

Som rådgiver kommer du til at rådgive inden for alle vores sagsområder, bortset fra udlændingeret. Dette giver vores rådgivere en mulighed for at lære et bredt udvalg af sagsområder at kende, og stifte praktisk erfaring med rådgivning inden for en række forskellige sagsområder og komplekse sagstyper. Den praktiske erfaring er et meget værdifyldt bidrag til dit CV.

Vi forventer, at rådgivningen ydes med høj kvalitet, hvilket de daglige ledere er med til at sikre gennem tæt supervision af rådgiverne. Vi tilbyder derfor et godt fagligt og praktisk bidrag til studiet eller arbejdslivet i trygge rammer. Derudover tilbyder vi et godt arbejdsmiljø med et højt engagement, hvor både sociale og faglige arrangementer prioriteres højt.

En af vores engagerede frivillige er blevet interviewet af Frivilligjob.dk. I artiklen kan du læse mere om, hvad det indebærer at være frivillig i Aarhus Retshjælp. Læs artiklen her.

Aarhus Retshjælp opfordrer alle uanset køn, alder, etnicitet, nationalitet, social baggrund, seksuel orientering, handicap og religiøst eller politisk ståsted til at søge.

Ansøgningsformular

  *

  *

  *

  *

  (Kun relevant hvis du er studerende)

  (Kun relevant hvis du er færdiguddannet)

  *

  Angiv gerne flere tidspunkter.
  **Bemærk, at onsdag aften er forbeholdt udlændingeretlig rådgivning. Hvis du ønsker at rådgive på udlændingevagten, er det en forudsætning, at du følger eller har fulgt kursusfaget "udlændingeret", eller kan påvise at du har anden relevant kendskab til området.

  Orientering om behandling af personoplysninger når du søger hos Aarhus Retshjælp

  Aarhus Retshjælp er dataansvarlige for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din ansøgning. Har du spørgsmål i forbindelse med din ansøgning er du velkommen til at henvende dig til:

  Aarhus Retshjælp
  Vester Allé 8C
  8000 Aarhus C
  Telefon: 86 19 47 00
  E-mail: post@aarhusretshjaelp.dk

  Aarhus Retshjælps behandling af personoplysninger lever op til den til enhver tid gældende lovgivning. Vi gennemgår jævnligt vores oplysninger, og sletter de oplysninger, som vi vurder ikke længere har relevans. Vi bruger kun dine oplysninger til at behandle din ansøgning.

  Alle ansøgninger vil blive besvaret med henblik på et møde i huset eller med oplysningen om, at vi i øjeblikket ikke har nogle ledige stillinger. Dine personoplysninger opbevares almindeligvis i op til cirka 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Hvis vi ønsker, at gemme din ansøgning i mere end 6 måneder, indhenter vi dit samtykke hertil.

  Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage skal du sende en mail til post@aarhusretshjaelp.dk

  Ingen oplysninger videregives til tredjepart.

  Vi opfordre alle til, ikke at indsende flere personoplysninger end hvad der fremgår af formularen.