Rådgiver i Aarhus Retshjælp

Hvis du er interesseret i at blive rådgiver i Aarhus Retshjælp, kan du sende en ansøgning til vores mail: post@aarhusretshjaelp.dk

Retshjælpen har ca. 15 rådgivere tilknyttet. Desuden er der tilknyttet supervisors.

Som rådgiver bliver man tilknyttet en bestemt ugedag på en af vores åbningsdage. Der vil typisk ske ændring af disse ugedage hvert halve år i forbindelse med en ny semesterstart.

Rådgiverne sidder sammen to og to, og har en ugentlig vagt på ca. 4 timer. Som ny rådgiver vil du komme til at sidde sammen med en mere erfaren rådgiver. Rådgivningen foregår i tæt sparring med supervisors og den daglige leder.

Som rådgiver kommer du til at rådgive inden for alle vores sagsområder, bortset fra udlændingeret. Dette giver vores rådgivere en mulighed for at lære et bredt udvalg af sagsområder at kende, og stifte praktisk erfaring med rådgivning inden for en række forskellige sagsområder og komplekse sagstyper. Den praktiske erfaring er et meget værdifyldt bidrag til dit CV.

Vi forventer, at rådgivningen ydes med høj kvalitet, hvilket vores supervisors er med til at sikre gennem tæt supervision af rådgivningen. Vi tilsigter at tilbyde et godt fagligt og praktisk bidrag til studiet eller arbejdslivet i trygge rammer. Derudover tilbyder vi et godt arbejdsmiljø, hvor vi bl.a. har fokus på at holde fagligt relevante oplæg og sociale arrangementer, hvor man som rådgiver har mulighed for at netværke og skabe indbyrdes relationer.

Aarhus Retshjælp opfordrer alle uanset køn, alder, etnicitet, nationalitet, social baggrund, seksuel orientering, handicap og religiøst eller politisk ståsted til at søge.

Ansøgning

Hvis du har lyst til at indgå i et team af frivillige rådgivere som brænder for at levere rådgivning af høj kvalitet, hører vi meget gerne fra dig.
Send os en ansøgning på mail: post@aarhusretshjaelp.dk med følgende oplysninger:

  • Navn
  • Studerende (angiv semester) eller færdiguddannet
  • Juridiske interesseområder
  • Beskrivelse af dig selv og dine kvalifikationer
  • Motivation
  • Angiv hvilket tidspunkt du kan yde rådgivning i: Tirsdag 16.00-19.00, onsdag 13.00-16.00, onsdag udlændingeret 16.00-19.00, torsdag 11.00-16.00 (evt. 11-14), fredag 10-13.
  • Kontaktoplysninger

Orientering om behandling af personoplysninger når du søger hos Aarhus Retshjælp

Aarhus Retshjælp er dataansvarlige for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din ansøgning. Har du spørgsmål i forbindelse med din ansøgning er du velkommen til at henvende dig til:

Aarhus Retshjælp
Vester Allé 8C
8000 Aarhus C
Telefon: 86 19 47 00
E-mail: post@aarhusretshjaelp.dk

Aarhus Retshjælps behandling af personoplysninger lever op til den til enhver tid gældende lovgivning. Vi gennemgår jævnligt vores oplysninger, og sletter de oplysninger, som vi vurder ikke længere har relevans. Vi bruger kun dine oplysninger til at behandle din ansøgning.

Alle ansøgninger vil blive besvaret med henblik på et møde i huset eller med oplysningen om, at vi i øjeblikket ikke har nogle ledige stillinger. Dine personoplysninger opbevares almindeligvis i op til cirka 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Hvis vi ønsker, at gemme din ansøgning i mere end 6 måneder, indhenter vi dit samtykke hertil.

Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage skal du sende en mail til post@aarhusretshjaelp.dk

Ingen oplysninger videregives til tredjepart.

Vi opfordre alle til, ikke at indsende flere personoplysninger end hvad der fremgår af formularen.