was successfully added to your cart.

Kurv

Aarhus Retshjælp søger frivillige rådgivere

By 17. september 2021Jobopslag, Nyheder

Aarhus Retshjælp søger lige nu frivillige rådgivere, der har mod på rådgivning, klientkontakt og sagsbehandling, samt at indgå i en arbejdsplads, hvor der er højt humør og ligesindede som arbejder for en god sag.

Aarhus Retshjælp modtager hver dag mange henvendelser fra rådsøgende, der har juridiske spørgsmål og udfordringer. Vi tilbyder disse borgere gratis rådgivning ved klientmøder. Det kan være ved et fysisk møde eller ved telefonisk samtale.

Derudover foretager vi sagsbehandling i sager, hvor vores klienter har behov for bistand. Dette kan være i klagesager over for offentlige myndigheder, udarbejdelse af betalingspåkrav, indgåelse af forlig og meget andet. Sagsområderne spænder vidt fra almindelig kontraktret, lejeret og familieret, socialret, udlændingeret – og flere til.

Du får som rådgiver et stort ansvar, hvorfor vi søger personer, der arbejder struktureret, selvstændigt og samvittighedsfuldt. Vi forventer hertil, at du:
* Har afsluttet 5. semester på bacheloren i jura
* Er en holdspiller
* Har mod på at tage ansvar
* Er mødestabil

Arbejdet som rådgiver foregår parvist med sparring og instruktion fra uddannede jurister. Du har som rådgiver i udgangspunktet én ugentlig vagt á tre til fire timers varighed (se åbningstider på vores hjemmeside www.aarhusretshjaelp.dk.).

Som frivillig hos Aarhus Retshjælp får du:
* Plads til at gøre en konkret forskel i almindelige menneskers liv.
* Mulighed for at bruge juraen i praksis.
* Klient- og sagsbehandlingsansvar
* Erfaring med klientmøder
* Behagelig og trygge rammer og et stærkt fællesskab
* Opkvalificering ved faglige oplæg fra praktikere – fx advokater og jurister.

Du kan komme i betragtning til en position som juridisk rådgiver ved at sende en ansøgning til post@aarhusretshjaelp.dk. Medsend en motiveret ansøgning, cv samt andre relevante bilag.

Ansøgning modtages snarest muligt. Samtaler afholdes løbende.

Leave a Reply